28.02.2011 11:08

ZELENÉ POTRAVINY SPOLOČNOSTI GREEN WAYS

 

ZELENÉ POTRAVINY SPOLOČNOSTI GREEN WAYS

        JAČMEŇ A CHLORELLA PYRENOIDOSA

 

 

Jačmeň: - pestuje sa v Utahu na pôde bývalých sladkovodných jazier

              - základ potravinového reťazca na zemi

              - keď dorastie jačmenný klíček do veľkosti  25-30cm, čiže nekvitne a nemá nič   

                spoločné so zrnom, jačmenná tráva sa pokosí a odšťaví, vo vákuu sa pri teplote

                31stupňov Celzia vysuší do podoby prášku, ktorý keď sa zarobí s vodou, máme

                jačmennú šťavu

Chlorella pyrenoidosa: - pestuje sa na Taiwane v kultivačných nádržiach, kde sa ostro sleduje

                                        pH vody, pôdy, ovzdušia, pretože tam, kde sa chlorella nachádza,

                                        okamžite čistí akékoľvek prostredie, pretože je ekočističom v prírode

- Taiwan preto, lebo len tam majú šetrnú technológiu na spracovanie

  chlorelly od doktora Hagiwaru

 

PRINCÍP ZELENÝCH POTRAVÍN (ďalej len ZP):

 

  1. NUTRIČNE SÝTIA ORGANIZMUS : jedná sa o prirodzenú nutričnú výživu, t.j. vitamíny, minerály, stopové prvky, enzýmy v prirodzených väzbách, ktoré naše telo vie jednoducho spracovať, a ktoré potrebujeme na to, aby sme fungovali. Jedná sa o stavebný materiál, z ktorého sme zložení, a ktorí keď nemáme, prichádza najskôr psychická únava, potom choroba. Človek nutričné sýtenie pri jedení a pití ZP cíti ako príval energie, života a opätovné chcenie, a nie to, že on musí (napr. ráno vstať z postele, dobré spanie a vyspanie sa,..)
  2. ČISTIA ORGANIZMUS: jačmeň tým, že čistí obličky, v nich sa filtruje krv a tá sa potom čistá dostáva do tela všade.  My by sme sa mali rodiť s pH krvi 7,345 (slabo zásaditá), ale rodíme sa s prekyslenou, v ktorej sa držia všetky víry, plesne a baktérie, ktoré sú pôvodcami všetkých ochorení, a tým že jačmenná šťava zozásadňuje našu krv, ničí choroboplodné zárodky, odľahčuje náš organizmus a postupne prinavracia zdravie, t.j. nelieči, ale pomaly a postupne uzdravuje. Majú detoxikačný efekt, ale nejedná sa o klasický klystír, ale o postupné a šetrné čistenie organizmu, pretože na druhej strane, ZP obsahujú chlorofyl, ktorý má dezinfekčný a dezodoračný účinok, ktorý odzápaluje organizmus, prevonia ho, nastaví mu jeho prirodzenú mikroflóru. Klasický klystír odstráni z organizmu nielen to zlé, ale aj to dobré a obnaží telo, ktoré potom nie je pripravené na potravu, ktorú mu dáme, a spôsobíme mu stres.
  3. ŠTARTUJÚ IMUNITNÝ SYSTÉM: keď sa vyčistí a odzápaluje črevná mikroflóra, začína fungovať imunitný systém, ktorý je pre naše telo osobným lekárom, ktorý naše telo a problémy v ňom rieši prioritne, čiže môžeme čakať, že počas jedenia ZP, nám ZP viditeľne nepomôžu hneď, ale určite pomáhajú, a postupne sa časom dostavia aj tie účinky, ktoré sme od ZP očakávali

 

VLASTNOSTI ZP:

 

  1. chlorofyl- detoxikačný a dezodoračný účinok na organizmus

                             nedá sa zakonzervovať

           prirodzená ochrana pre náš organizmus pred UVA,UVB  žiarením

  1. enzymatická aktivita- enzýmy sú pre náš organizmus veľmi dôležité, sú našími životobudičmi, aktívne sa podieľajú na chemických procesoch v našom tele, ale pokiaľ sa stravujeme bez ovocia a zeleniny, naše telo si ich nemá odkiaľ doložiť, aj keď naše telo má svoju enzymatickú banku, ale denne si dokáže vytvoriť 20%, a 80% si máme doložiť správnou zdravou stravou, a to ovocím a zeleninou (2,5 kg denne).
  2. zásadotvornosť (viď. Čistia organizmus)
  3. antioxidačná aktivita – dodávajú nášmu telu správny ,,náter“, chránia pred oxidatívnym stresom, naša pokožka rýchlo nestarne, omladzujú náš biologický vek behom 3 mesiacov aktívneho jedenia a pitia o 7 rokov. Naše obličky sú nastavené na130-140 rokov, ale my umierame mladí, nevládni a chorí. Niektorí z nás majú 50 rokov a vyzerajú na 65 a cítia sa na 70, iní majú 65, vyzerajú na 50 a cítia sa na 30. Čím to asi je?

 

JAČMEŇ                                ...................                 CHLORELLA

 

Bez vlákniny                                                               s vlákninou

Enzýmy                                                                        CGF faktor – rastový faktor, ktorý                

                                                                                     4x rýchlejšie obnovuje sliznicu

                                                                                      v našom tele

antioxidanty                                                                 chlorellín- prirodzené antibiotikum

pitný režim                                                                   chlorofyl

 

OTEC RODINY     ...................................................    MATKA RODINY

 

ZP od spoločnosti Green Ways nie sú komplexné- týka sa to   jačmeňa, pretože mu chýba vláknina, čo je dobré, pretože naše telá nemajú hrubú sliznicu ako prežúvavce, ale sú kvalitné. Iné jačmene na trhu sú komplexné, ale nie kvalitné- ľudia s problémami žalúdka a trávenia majú po nich kŕče a vysoké bolesti, relatívne zdravým sa s odstupom času vytvoria hemoroidy a idú krvavou stolicou po 3-5 mesiacoch . Všetko je napísané na našej stránke www.gw-int.net

 

 ZELENÉ PRODUKTY NIE SÚ LIEKOM, ALE PREDSA LIEČIA

 

JEDENIE A PITIE: prevencia pre zdravého človeka je 2x denne jačmeň (ráno nalačno a večer tesne pred spaním). Chlorella 20 tabliet denne počas dňa, naraz alebo postupne. Pri chlorelle nezabudnúť piť, pretože chlorella je vláknina, a potrebuje vodu, aby mohla čistiť. Na 10 tabliet treba vypiť 1liter vody.  Odporúčam však, aby nový zákazník zjedol a vypil 3mesačnú dávku za 1 mesiac- a to kvôli sýteniu organizmu, ďalšiu konzumáciu už si určí jeho telo, podľa toho, čo mu bude viac chutiť , stála konverzácia s predajcom zelených potravín.

 

Stránka spoločnosti Green Ways: www.gw-int.net, kontakt na mňa: 0905 846 579

 

 

 

 

 

 

 

—————

Späť


Kontakt

Božena Olbertová

Ústredie 824
Oravská Lesná
02957
Slovensko


+421 905 846 579